Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с климатроника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с климатроника

Колеги имам следния проблем с климатроника.При задаване на съответна температура по ниска от околната вместо да духа студено той духа топло , а е зареден .

Първоначално публикувано от malesheveca Покажи съобщение
    Колеги имам следния проблем с климатроника.При задаване на съответна температура по ниска от околната вместо да духа студено той духа топло , а е зареден .
    Колега пробва ли да го включиш на Auto-Full тогава би трябвало да духа студено, а компресора чуваш ли когато включва
    Last edited by Megadet; d.m.y г., 22:02.
    Alfa 166jtd,1999

Comment

и при мене беше така проблема се реши след сваляне на радиотра и промиване на цялата система сега при 35 градуса на вънка вътре умирам от студ
      Alfa romeo 166 3.2 V6 241hp 2004г.
      Lancia Thesis 2.4 JTD 150hp 2003г.

Comment

не включва компресора ,не стига ток до него.

Comment

Първоначално публикувано от malesheveca Покажи съобщение
          не включва компресора ,не стига ток до него.
          Колега мисля че имаше един предпазител, там където ти е поленовия филтър за климатика, огледай за всеки случай
          Alfa 166jtd,1999

Comment

Първоначално публикувано от BIzZkIt4o Покажи съобщение
            и при мене беше така проблема се реши след сваляне на радиотра и промиване на цялата система сега при 35 градуса на вънка вътре умирам от студ
            Колега кажи къде направи процедурата и горе- долу колко ти излезе
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD /99/

Comment

Колеги оказа се ,че всичко си е наред.Просто прегледахме всички клеми и релета и климатроника тръгна ,явно е било окислено някаде.Профилактиката ми излезе 70лв. в Благоевград.

Comment

Автосервиз ПЕТКОВ бул. Асен Йорданов 17 всичко ми излезе 180лв с пълне на климатика. Компресора ми държеше много високо налягане направо чупеше стрелката на уреда като и дадеш газа над 3000 оборота и в тия жеги започна да ми грее колата над 90 градуса. Сега и охлаждането на мотора е много по добро и климатика прави мазало.
                Alfa romeo 166 3.2 V6 241hp 2004г.
                Lancia Thesis 2.4 JTD 150hp 2003г.

Comment

Working...
                X