Колеги имам следния проблем с климатроника.При задаване на съответна температура по ниска от околната вместо да духа студено той духа топло , а е зареден .
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с климатроника
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от malesheveca Покажи съобщениеКолеги имам следния проблем с климатроника.При задаване на съответна температура по ниска от околната вместо да духа студено той духа топло , а е зареден .Last edited by Megadet; d.m.y г., 22:02.Alfa 166jtd,1999
-
Първоначално публикувано от malesheveca Покажи съобщениене включва компресора ,не стига ток до него.Alfa 166jtd,1999
Comment
-
Първоначално публикувано от BIzZkIt4o Покажи съобщениеи при мене беше така проблема се реши след сваляне на радиотра и промиване на цялата система сега при 35 градуса на вънка вътре умирам от студAlfa Romeo 166 2.4 JTD /99/
Comment
-
Автосервиз ПЕТКОВ бул. Асен Йорданов 17 всичко ми излезе 180лв с пълне на климатика. Компресора ми държеше много високо налягане направо чупеше стрелката на уреда като и дадеш газа над 3000 оборота и в тия жеги започна да ми грее колата над 90 градуса. Сега и охлаждането на мотора е много по добро и климатика прави мазало.Alfa romeo 166 3.2 V6 241hp 2004г.
Lancia Thesis 2.4 JTD 150hp 2003г.
Comment
Comment